начало    програма    предавания    реклама    за нас

 

   

ПРОГРАМЕН ПРОФИЛ НА "КАНАЛ 3"

"КАНАЛ 3" - ярка индивидуалност, винаги вярна единствено на зрителя!

24 часов политематичен телевизионен канал, който обединява зрителската аудитория по интреси и потребности от информация, култура и развлечения. Програмната схема е постоянна и включва излъчването на спортни новинарски емисии, игрални филми, музикални програми, детски програми, анимационни блокове, публицистика, бизнеспредавания, сериали, научно-популярни филми, спортни програми, шоу програми, тв състезания и др.

Акцентът е към информационната и културно-образователната функция на медиата - програма, близка до проблемите, нагласите, потребностите от информация, култура и развлечения на зрителите. Съчетани са изявената информационна линия с типично забавни предавания и игри, или се редуват музикални поп предавания с фолк концерти и друга музика.

"Канал 3" реализира своята програма чрез няколко основни начина - продукция на запис, предавания "на живо" и излъчване от мястото на събитията. Съчетанието между тях гарантира сдържан ефир, и в същото време постоянна връзка със зрителите.

Програмата има основна задача да осмисля ежедневието на зрителя, да го развлича и освобождава от ежедневния стрес и в същото време да го държи близко до събитията на деня. Изначалната позитивна нагласа на медиата е трансформирана в позитивни послания във всеки един сегмент от програмата.
Целта е да направим телевизия - начин на живот - динамичен, осмислен и позитивен.

В момента "Канал 3" се разпространява свободно чрез сателита "Eutelsat W 2" и се излъчва в над 400 населени места на територията на страната, като това дава възможност на над 4 млн. души да бъдат зрители на медиата. Оптималното покритие и доказания професионализъм на екипите на телевизията обуславят й данните от последните медийни проучвания, които показват, че "Канал 3" е на едно от челните места по гледаемост на кабелните телевизионни програми в страната. 

 АНОНС

 

 

 

     

Канал 3: начало | програма | предавания | реклама | за нас

©2003 "Елит Медиа България" ООД. Всички права запазени.